Nieuws van Bonaire

Beveiliger houdt toezicht op drijvend zwembad tijdens Bonaire Regatta

KRALENDIJK – Ter waarborging van de veiligheid wordt er een beveiliger geplaatst bij het drijvende zwembad tijdens de Regatta. Dit maakte het Openbaar Lichaam Bonaire, in samenwerking met INDEBON, bekend. Met de aanwezigheid van deze beveiliger wordt streng toegezien op naleving van de regels, waaronder het verbod op alcoholconsumptie op de drijvende steiger en het aanmeren van boten.

Het drijvende zwembad, bedoeld als openbare plek voor zowel jong als oud, is een centrale locatie tijdens de Regatta. Om de veiligheid van alle gebruikers te garanderen en mogelijke schade aan het zwembad te voorkomen, zijn deze specifieke regels ingesteld.

INDEBON doet een beroep op alle bezoekers en deelnemers van de Regatta om begrip en medewerking te tonen. Door zich aan de voorschriften te houden, kan iedereen op een veilige en plezierige manier van het evenement genieten.

Deel dit artikel