Nieuws van Bonaire

Deelnemers Agri Business Academy krijgen certificaat uitgereikt

KRALENDIJK – Afgelopen week werden de certificaten uitgereikt aan 11 van de 13 deelnemers die met succes het eerste ‘Agri Business Academy’ (ABA) programma hebben afgerond, een initiatief van Qredits Bonaire en het Openbare Lichaam Bonaire (OLB). 

De toekomstige ondernemers konden hun certificaat in ontvangst nemen na een programma van in totaal 13 weken te hebben doorlopen. 

De ‘Agri Business Academy’ biedt waardevolle lessen en workshops over ondernemerschap in de agrarische sector, inclusief het vormgeven van een missie en visie, marktanalyse, marketingstrategieën en financiële planning. 

Het programma wil succesvol ondernemerschap in de agrarische sector op Bonaire bevorderen en bijdragen aan duurzame economische ontwikkeling. 

Uitdagingen

Gedeputeerde Jolinda Craane van Economie & Toerisme moedigde tijdens de deelnemers tijdens de ceremonie aan om door te blijven zetten om ook in de praktijk de uitdagingen van het ondernemerschap het hoofd te kunnen bieden. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo