Nieuws van Bonaire

Gezagsdriehoek roept op tot veilig weggedrag tijdens de Bonaire Regatta

KRALENDIJK- De gezagsdriehoek van Bonaire, bestaande uit de gezaghebber, de officier van justitie en de chef van het Korps Caribisch Nederland (KPCN) doen gezamenlijk een oproep aan bestuurders op het eiland om tijdens de drukke Regattaweek veilig en verantwoordelijk te rijden. 

“Verkeersregels moeten te allen tijde worden nageleefd om de verkeersveiligheid te waarborgen, inclusief het vermijden van rijden onder invloed, het dragen van veiligheidsgordels, niet bellen of appen tijdens het rijden en het zorgvuldig vervoeren van kinderen”, aldus de Driekhoek. 

Strenge controles

De woordvoerder van KPCN benadrukt dat er tijdens de feestweek strengere verkeerscontroles zullen plaatsvinden, waarbij blaastests worden gebruikt om alcoholgebruik te controleren, waarbij er overtreders zware straffen in het vooruitzicht worden gesteld.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo