Nieuws van Bonaire

Nationale aanbesteding fysieke beveiliging van kantoorpanden ten behoeve van SSO-CN | Advertentie

Het Shared Service Organisatie Caribisch Nederland (SSO CN), namens de Minister van Binnenlandse Zaken, biedt centrale ondersteuning aan alle ministeries die actief zijn op de drie eilanden. Onder centrale ondersteuning vallen zaken zoals facilitair beheer, huisvesting, ICT, personeelszaken en opleidingen.

SSO CN is op zoek naar een leverancier die verantwoordelijk zal zijn voor het correct openen en sluiten van gebouwen volgens de geldende voorschriften. De leverancier dient verschillende controles uit te voeren om de veiligheid in het gebouw te waarborgen, personeel leveren dat servicegericht is en in bedreigende situaties adequaat kan optreden. Daarnaast fungeert de beveiliging als het visitekaartje voor de bezoekers van de dienst waarin zij werkzaam zijn.

Het doel van deze Offerteprocedure is het sluiten van een Overeenkomst met één (1) Leverancier voor Fysieke Beveiliging.

Middels deze aankondiging nodigt SSO CN geïnteresseerden van harte uit om deel te nemen aan de Nationale aanbesteding. U kunt zich aanmelden door uiterlijk 13 oktober 2023 een e-mail te sturen naar aanbesteding@rijksdienstcn.com.

Meer informatie vindt u op www.rijksdienstcn.com/over-de-rijksdienst-caribisch-nederland/aanbesteden

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo