Nieuws van Bonaire

Fundashon Alzheimer Bonaire sluit Wereld Alzheimer Maand af met presentatie

KRALENDIJK – Tijdens de afsluiting van de Wereld Alzheimer Maand heeft Henna Winklaar, vice-voorzitter van het bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire, een presentatie over dementie en Alzheimer gegeven in Sentro di Bario Nort’i Salinja. Dit deed ze op uitnodiging van damesorganisatie Muhénan Diamante tijdens hun “African Party”. Het thema van dit jaar luidde: “Nooit te vroeg, nooit te laat. Verminder het risico nu!”. De aanwezige leden waardeerden de verhelderende toelichting en stelden actief vragen.

De maand september stond in het teken van diverse activiteiten gericht op het vergroten van het bewustzijn rondom Alzheimer. Fundashon Alzheimer Bonaire nam het voortouw om de bevolking meer inzicht te geven in de risico’s van de ziekte en hoe deze te verminderen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo