Nieuws van Bonaire

Opnieuw aandacht voor zwangerschapsverlies met speciale campagne

WILLEMSTAD – Voor het tweede opeenvolgende jaar nodigt de ‘Our Angels Journey Foundation’ alle bedrijven en organisaties uit om deel te nemen aan het besteden van aandacht aan ouders die zwangerschapsverlies hebben meegemaakt. 

“Doe met ons mee door uw gebouwen te verlichten met roze en blauwe kolommen, een symbool van steun voor onze engeltjes die te vroeg zijn gegaan. We uiten onze dankbaarheid aan CPA, CUR, TUI, Vida Nova, SOAB en HBN Law voor hun bevestigde deelname aan de campagne”, schrijft Farièle van Wilgen namens de Stichting. 

Volgens Van Wilgen blijft het onderwerp zwangerschapsverlies is een diepgaande en pijnlijke ervaring, een onderwerp waar de samenleving vaak moeite mee heeft om openlijk over te praten. 

Bewustwording

“We vragen alle geïnteresseerde bedrijven en instellingen om deel te nemen aan onze bewustwordingscampagne. Verlicht uw gebouwen met roze en blauwe kolommen gedurende heel oktober, met speciale nadruk op 15 oktober. Moedig uw werknemers aan om roze en blauw te dragen als een symbool van solidariteit. En deel uw steunacties op uw sociale mediaplatforms. U kunt de hashtag #ourangelsjourney gebruiken om ons te laten weten dat u deelneemt.

Voor meer informatie over de campagne kan contact worden opgenomen met ‘Our Angels Journey’ op telefoonnummer 514-9422.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo