Advertentie

Gratis nieuwe Road Map Bonaire wordt in november uitgegeven |Advertentie

Tristar is op dit moment bezig om voor de bezoekers van het eiland een nieuwe up to date kaart te produceren. De Road Map van Bonaire, komt op vele prominente plaatsen op het eiland te liggen. Op het vliegveld, in restaurants, bij de verhuurbedrijven, op de pier waar de cruiseschepen aanmeren. Tristar biedt de kaarten gratis aan, de eerste oplage van 30.000 kaarten zal in november ’23 verschijnen.

Het voornemen van Tristar is om jaarlijks in november de wegenkaart opnieuw uit te geven. Tevens wil Tristar een vergrote versie van maar liefst 3 x 3 meter aanbieden aan de overheid om in het centrum van Kralendijk te plaatsen.

Op de Road Map kunnen geïnteresseerde ondernemers een vermelding laten plaatsen van hun bedrijf. De sales manager van Tristar staat klaar om alle advertentiemogelijkheden met u te bespreken. Adverteerders krijgen een voorraad Road Maps om uit te delen.

Neem voor meer informatie contact op via +599 700 4123

Advertentie

Deel dit artikel