Nieuws van Bonaire

Van den Tweel Bonaire sluit zich aan bij Fun Miles programma

KRALENDIJK – Vanaf 2 oktober kunnen klanten bij Van den Tweel sparen en hun Fun Miles verzilveren. Beide bedrijven hebben een overeenkomst ondertekend, na een 15-jarige samenwerking op Curaçao. Klanten maken tijdens de eerste week van oktober kans op dagelijkse prijzen, waaronder 10.000 Fun Miles en een minuut gratis winkelen op 7 oktober.

Fun Miles-directeur Wouter de Leeuw; “Onze samenwerking gaat een nieuwe fase in waarbij ook onze vele kaarthouders op Bonaire kunnen profiteren van fantastische aanbiedingen en Fun Miles kunnen sparen en verzilveren bij Van Den Tweel.”

Fun Miles is een spaar- en verzilverprogramma in het Caribisch gebied, en biedt kaarthouders regelmatig speciale aanbiedingen en prijzencampagnes.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo