Nieuws van Bonaire

JetAir Caribbean wil nu toch weer vliegen op Aruba en Bonaire

WILLEMSTAD – Niemand zal kunnen ontkennen dat JetAir Caribbean het spannend houdt, als het gaat om haar toekomstplannen.

Maakte de maatschappij recent nog bekend bijna alle bestemmingen -behalve Sint-Maarten en Medellin- tijdelijk te schrappen door het gebrek aan een eigen vliegtuig; nu wordt niet alleen nagedacht over het herstel van de recent geschrapte routes, maar ook over de start van verschillende nieuwe routes.

De maatschappij zegt daarbij ook na te denken over een terugkeer naar onder meer Bonaire en Aruba. Hoewel JetAir geruime tijd op Aruba vloog, leek de maatschappij een valse start te maken op de route tussen Curaçao, Aruba en vooral Bonaire. De route naar Bonaire werd na een periode van slechts enkele weken al weer voor gezien gehouden. 

Toestellen

Ook zegt de maatschappij druk doende te zijn met de ingebruikname van nieuwe toestellen ter vervanging van haar enige nog overgebleven Fokker 70 toestel. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo