Nieuws van Bonaire

Overheid Bonaire houdt nieuwe sessie over mobiliteit en bereikbaarheid

KRALENDIJK- Recent vond op Bonaire de derde door het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) georganiseerde sessie plaats over duurzame mobiliteit en bereikbaarheid op Bonaire plaats.

De bijeenkomst, georganiseerd door de directie Ruimte & Ontwikkeling, is volgens het OLB een belangrijke stap in de aanpak van het mobiliteitsvraagstuk op het eiland. 

“Het OLB begrijpt de groeiende behoefte aan vervoer en streeft naar een structureel georganiseerd openbaar vervoersysteem en duurzame alternatieven zoals fietsen en lopen”, aldus een persverklaring van het OLB. 

Tijdens de sessie werkten meer dan twintig lokale organisaties, waaronder de Fundashon Mariadal, de MiVaBo, Fundashon Cas Boneriano (FCB) en BIA, samen om te komen tot ideeën voor de toekomst van mobiliteit op het eiland. 

Gezamenlijk

Gedeputeerde van Infrastructuur, Hennyson Thielman, zegt de inzet van de diverse partners te waarderen. “Integrale steun vanuit alle sectoren is bepalend voor het succes van het mobiliteitsplan. Ik waardeer de inzet van alle deelnemers enorm”.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo