Nieuws van Bonaire

Opening motorsport circuit Bonaire een feit

KRALENDIJK – Na jaren van speculatie vierden motorsportliefhebbers de officiële opening van het motorsportcircuit in Onima, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de motorsport in de regio. 

Het evenement omvatte een persconferentie bijgewoond door lokale functionarissen, waaronder Commissaris James Kroon en Commissaris Hennyson Thielman, evenals vertegenwoordigers uit de motorsportgemeenschap. 

De realisatie van het project is tot stand gekomen dankzij bijdragen van verschillende personen en organisaties, waaronder Heren 2 Caribbean B.V. Het evenement omvatte ook de onthulling van een bord bij de ingang, wat de verwezenlijking symboliseert van zowel het dragrace circuit als de motorsportfaciliteit, die ruimte zal bieden voor motorsportliefhebbers om te oefenen en te concurreren.

Deel dit artikel