Nieuws van Bonaire

Suiker Palm project onthuld op Bonaire

KRALENDIJK- Op vrijdagmiddag 8 september is het Suiker Palm-project onthuld, gelegen net ten noorden van de wijk Belnem aan de Kaminda Statius van Eps. 

Marius van Noort, directeur van de exploitatiemaatschappij Lima, gaf de aanwezigen een korte uitleg over het project dat zich vlakbij de Donkey Sanctuary Bonaire bevindt. Hij legde ook uit hoe de wijk naar verwachting zal ontwikkelen. De huizen die als onderdeel van het project worden gerealiseerd kennen verschillend prijsklassen. 

Bomen

Na de toespraak van Van Noort werd het projectbord onthuld. Als onderdeel van de opening werden verschillende bomen werden geplant bij de ingang van het project. Gedeputeerde James Kroon was namens het bestuurscollege aanwezig bij de onthulling. 

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo