Nieuws van Bonaire

Bonaire stuurt 120 flamingo’s op internationale tour 

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) stuurt 120 flamingo’s op tournee om pop-up evenementen te organiseren in New York City, Toronto en Miami. Deelnemers uit elke stad kunnen meedoen en een gratis reis voor twee personen naar Bonaire winnen.

De groep flamboyante flamingo’s begon haar tournee in New York City op 7 september 2023. Daarna gaat de groep op 16 september 2023 naar Toronto en de tournee eindigt aan het eind van de maand in Miami.

Elk pop-up evenement biedt fotomomenten, gratis prijzen, informatie over de bestemming en de kans om een gratis reis voor twee naar Bonaire te winnen. In elk van de drie steden wordt één reis uitgereikt. Alleen degenen die de flamboyante groep flamingo’s vinden en persoonlijk aanwezig zijn, komen in aanmerking om deel te nemen en een gratis reis naar Bonaire te winnen.

Geïnspireerd

“We hopen dat de deelnemers aan onze ‘flash flamingo flamboyance’ een klein voorproefje krijgen van ons paradijselijke eiland en geïnspireerd worden om onze prachtige flamingo’s in hun natuurlijke habitat te zien”, aldus de directeur van Tourism Corporation Bonaire, Miles Mercera. “We kijken ernaar uit om een warm ‘Bon Biní!’ te zeggen tegen de drie gelukkige winnaars die een gratis reis hebben gewonnen om alles te ontdekken wat Bonaire te bieden heeft.”

Deel dit artikel