Nieuws van Bonaire

Washington Slagbaai National Park gaat over op volledig digitaal betalen

KRALENDIJK – Washington Slagbaai National Park gaat gefaseerd over tot volledig digitaal betalen.  Vanaf 1 september 2023 zal het park een gefaseerde aanpak starten naar volledige implementatie van betalingen zonder contant geld voor 2024.

De gefaseerde overgang moet ervoor zorgen dat bezoekers ruim de tijd hebben om zich aan te passen aan het nieuwe betalingssysteem en tegelijkertijd te genieten van het gemak en de efficiëntie die het biedt. Tijdens deze overgangsperiode worden zowel contante als elektronische betalingsopties geaccepteerd. Deze aanpak is gericht op het faciliteren van een soepele en probleemloze ervaring voor alle parkbezoekers.

Website 

Bezoekers en belanghebbenden worden aangemoedigd om de officiële STINAPA-website op www.stinapa.org te bezoeken voor updates, gedetailleerde informatie over het overgangsproces en aanvullende bronnen. 

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo