Nieuws van Bonaire

Medewerkers Selibon volgen masterclass over Arbo thema’s

KRALENDIJK – Twintig medewerkers van Selibon hebben deelgenomen aan een tweedaagse masterclass. De masterclass bestond uit een uitgebreide toelichting op de verschillende thema’s op gebied van arbeidsomstandigheden: veiligheid, welzijn en gezondheid.

Tijdens deze masterclass kwamen mogelijke risico’s op het werk aan bod en leerden de medewerkers hiermee omgaan. Onder andere fysieke belasting, omgevingsfactoren, machines en gereedschappen, bedrijfshulpverlening, beleid en strategie kwamen aan bod. Het geleerde kan direct toegepast worden op de diverse werkplekken bij Selibon.

In november zal er een vervolg komen op deze masterclass. Ook zullen dan nog meer medewerkers van Selibon de eerste masterclass gaan volgen. In november zal ook een eerste evaluatie van de geïdentificeerde risico’s gaan plaatsvinden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo