Nieuws van Bonaire

Tourism Corporation Bonaire lanceert ‘Capture Bonaire Photo Contest 2023’

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft het startschot gegeven voor het begin van de ‘Capture Bonaire fotowedstrijd 2023’.

Het voornaamste doel van de wedstrijd is het vestigen van de aandacht op het behoud van de minder bekende wonderen van het eiland. “Deze wedstrijd nodigt deelnemers uit om Bonaire opnieuw te ontdekken, minder bezochte plekken te verkennen en deze momenten vast te leggen in foto’s”, zegt TCB.

Deelnemers worden uitgenodigd om beelden van Bonaire, Klein Bonaire en het Marine Park vast te leggen. Elke unieke foto heeft tot doel nieuwsgierigheid op te wekken en bezoeken te inspireren deze plekken te bezoeken. De wedstrijd staat open voor personen van 18 jaar en ouder, die gebruik kunnen maken van zowel een camera als een smartphone, en is bedoeld voor allen die een affiniteit hebben met Bonaire. Deze uitnodiging geldt niet alleen voor de lokale gemeenschap, maar verwelkomt ook bezoekers om deel te nemen aan dit initiatief.

Looptijd

De ‘Capture Bonaire Photo Contest 2023’ loopt gedurende vier weken, vanaf 28 augustus tot en met 24 september. De top drie winnaars worden gekozen en aangekondigd op 26 september 2023, uit alle in aanmerking komende inzendingen op de website www.bonaireisland.com/photo-contest/. Deelnemers worden ook aangemoedigd om hun foto’s te delen op sociale media, met vermelding van @bonaireisland en gebruik van de hashtags #CaptureBonaire2023 en #ItsInOurNature.

Prijzen

Rocargo

Deelnemers maken kans op de volgende prijzen: een verblijf van twee nachten voor twee personen in een nieuwe kamer bij Captain Don’s Habitat, een dag op zee doorbrengen op de nieuwe boot van Fun Trips Bonaire en een culinaire ervaring bij het nieuwe restaurant Zara’s Refined Dining Bonaire.

Voor uitgebreide informatie en deelname richtlijnen, kunnen deelnemers terecht op www.bonaireisland.com/photo-contest/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo