Nieuws van Bonaire

OLB geeft aftrap voor verbouwing Bonaire Service Center

KRALENDIJK—Op vrijdagmiddag heeft de aftrap plaatsgevonden van het gebouw van waaruit het Bonaire Service Center de burgers gaat bedienen met zowel informatievoorziening, als ook een groot aantal praktische diensten. 

Verschillende personen die de drijvende kracht zijn achter het nieuwe servicecentrum gaven informatie over het project. Coryse Barendrecht, directeur Bedrijfsvoering & Ondersteuning heeft het gebouw van de oude technische school een aanzienlijke waarde voor het eiland. “Dit gebouw heeft in het verleden verschillende doelen gediend, waaronder de Ambacht School. Nu zal het het door de overheid geleverde dienstencentrum worden,” legde Barendrecht uit.

Gedeputeerde Jolinda Craane benadrukte dat informatie straks niet alleen via internet wordt verstrekt, maar burgers kunnen ook persoonlijk langskomen wanneer ze een dienst of informatie van het Openbaar Lichaam nodig hebben.

Modern

Programmamanager John Soliana legde uit dat het centrum moderne technologie zal gebruiken om diensten te verlenen. Hij meldde ook dat het gebouw tegen juni 2024 klaar zou moeten zijn. Hoewel er al diensten aan de gemeenschap worden geleverd, zal dit de situatie binnenkort nog verder verbeteren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo