Nieuws van Bonaire

KPCN-Agenten op Bonaire dragen tijdelijk nieuwe kleding tijdens warme maanden

KRALENDIJK – Tijdens de hete maanden augustus, september en oktober zullen de agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) een ander uniform dragen. In plaats van hun normale zwarte poloshirt met gele streep, zullen ze een IBT-shirt dragen, samen met een vest. Dit is om hen comfortabeler te laten werken in de warme periode van het jaar.

Het IBT-shirt is blauw en gemaakt van ademend materiaal, en normaal gesproken gebruiken de agenten het voor sport. Deze verandering in kleding is bedoeld om hen meer comfort te bieden en ervoor te zorgen dat ze effectief kunnen werken tijdens de hitte. Deze tijdelijke kledingverandering zal doorgaan tot 1 november.

Rocargo

Op de foto’s zijn de agenten te zien met de shirts in combinatie met het vest en agenten met de shirts in twee uitvoeringen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo