Nieuws van Bonaire

Aanhoudende warme temperaturen op Bonaire

KRALENDIJK – De komende dagen blijft het warme weer aanhouden op Bonaire, met temperaturen die schommelen tussen de 32 en 34 graden Celsius. De aanwezige hoge luchtvochtigheid zal ervoor zorgen dat het warmtegevoel oploopt tot ongeveer 37 graden Celsius. De wind zal minimaal zijn, wat bijdraagt aan de warme en vochtige omstandigheden.

In de nachtelijke uren blijft de temperatuur rond de 28 graden Celsius liggen. Tropische storm Franklin bevond zich vanochtend net ten noorden van het Caribisch gebied en beweegt zich in de richting van het open water van de Atlantische Oceaan. Tropische storm Franklin vormt geen bedreiging voor de ABC-eilanden.

Het is raadzaam om gepaste voorzorgsmaatregelen te nemen om comfortabel te blijven in deze warme omgeving. Voldoende hydratatie en het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon zijn aanbevolen, vooral tijdens de warmste perioden van de dag. Vergeet ook je huisdieren niet, zorg dat je huisdieren een goede schaduwplek hebben en voldoende drinkwater, zodat ze de gehele dag kunnen drinken.

Deel dit artikel