Nieuws van Bonaire

Delegatie eilandsraad enkele dagen uitlandig in verband met selectieprocedure nieuwe gezaghebber

KRALENDIJK- Volgens de griffie van de eilandsraad zal deze maand een delegatie van enkele leden van de eilandsraad een werkbezoek van enige dagen buiten Bonaire afleggen. Het werkbezoek houdt verband met de aanstellingsprocedure van een nieuwe gezaghebber voor Bonaire.

“In elke sollicitatieprocedure is het van het grootste belang om de persoonlijke levenssfeer van de kandidaten te beschermen, gelijke kansen voor elke kandidaat te garanderen en dezelfde behandeling en regels toe te passen op elke sollicitant”, aldus een persbericht van de eilandsraad.
De griffie stelt namens de eilandsraad dat om deze redenen geen verdere informatie zal worden verstrekt. Eventuele vragen kunnen worden gericht aan het bureau van de rijksvertegenwoordiger.

Deel dit artikel