Nieuws van Bonaire

Disney Cruise Fantasy was voor de eerste keer op Bonaire

KRALENDIJK – Gisteren meerde de Disney Cruise Fantasy voor het eerst aan op Bonaire. De Disney Cruise Fantasy is een luxe cruiseschip dat speciaal is ontworpen om gezinnen en Disney-liefhebbers een onvergetelijke ervaring op zee te bieden.

Gedeputeerde Jolinda Craane en havenmeester Gunther Flanigen waren aanwezig om de Disney Cruise Fantasy van harte welkom te heten en te bedanken voor deze bijdrage aan het toerisme van Bonaire. Craane overhandigde de kapitein van het schip de vlag van Bonaire en legde uit wat de betekenis is achter de vlag. Ook bood ze hem een vlaggenspeld aan. Havenmeester Flanigen gaf hem een ingelijste foto van de aankomst van het cruiseschip op Bonaire.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo