Advertentie

Inkooptraject relatiegeschenken voor Rijksdienst Caribisch Nederland | Advertentie

De Shared Service Organisatie Caribisch Nederland is op zoek naar leveranciers die voor de organisatie van Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) relatiegeschenken kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan eindejaarsgeschenken om de waardering naar collega’s uit te spreken. Of bijvoorbeeld aan geschenken om de relatie met samenwerkingspartners te versterken.

Via een openbare procedure wil RCN in contact komen met die leveranciers die deze dienstverlening kunnen uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd en bent u geregistreerd bij de kamer van koophandel voor het onderwerp van deze opdracht? Mail dan uiterlijk vrijdag 21 juli 2023 uw bedrijfsnaam en contactgegevens door naar aanbesteding@rijksdienstcn.com, met als onderwerp ‘Aanmelding inkooptraject relatiegeschenken RCN’.

Deel dit artikel