Nieuws van Bonaire

Drie Bonaire ambassadeurs in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan de toeristische beleving

Foto TCB

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft Ryan Augusta, Gerarda Dirksz en Davide Chiarlo in de bloemetjes gezet vanwege hun inzet voor de toeristenindustrie op Bonaire. De lofuitingen zijn een onderdeel van het Bonaire Friends programma, dat mensen erkent voor hun onvermoeibare inspanningen om uitstekende gastvrijheid te bieden en de bezoekerservaring op het eiland te verrijken.

Ryan Augusta, kitesurfinstructeur bij Kite city, wordt geprezen als ambassadeur van Bonaire. Door zijn brede kennis, opmerkelijke instructievaardigheden en diepgaande liefde voor het eiland, wordt Augusta veel gevraagd door bezoekers die een onvergetelijke kitesurfervaring zoeken. Augusta’s respect voor de natuur, wind, zee en mensen vormt de kern van wat Bonaire te bieden heeft. Zijn betrokkenheid en expertise maken hem tot een echte Bonaire Friend.

Rocargo

Gerarda Dirksz, eigenaresse van Kunuku Spa, wordt gewaardeerd om haar uitstekende dienstverlening in haar spa, een moderne, serene oase op het eiland. Bezoekers roemen de rustgevende omgeving en de uitzonderlijke service van Dirksz. Ze wordt geprezen om haar toewijding aan het creëren van een onvergetelijke spa-ervaring.

Duikinstructeur Davide Chiarlo van Dive Friends heeft diepe indruk gemaakt met zijn passie voor het duiken en liefde voor Bonaire. Chiarlo zorgt ervoor dat beginnende duikers zich comfortabel en zeker voelen onder water. Zijn geduld en zorgzaamheid zijn geroemd door bezoekers, waaronder een 48-jarige beginnende duiker die vol lof was over Chiarlo’s extra inspanningen en persoonlijke aandacht.

Erkenning

TCB feliciteert Ryan Augusta, Gerarda Dirksz en Davide Chiarlo met hun welverdiende erkenning. Hun uitzonderlijke gastvrijheid en warme interactie met bezoekers zijn het toonbeeld van de inclusieve en gastvrije geest van Bonaire.

Rocargo

Bezoekers worden aangemoedigd hun ervaringen, foto’s en video’s van bijzondere ontmoetingen met de lokale gemeenschap te delen via de speciale Bonaire Friends-pagina op https://bonaireisland.com/bonaire-friends/. Iedereen is welkom om deel te nemen en de unieke banden en blijvende vriendschappen die op het eiland zijn ontstaan te vieren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo