Nieuws van Bonaire

Zaterdag 29 juli is er een beach clean-up bij Boka Washikemba

KRALENDIJK – Zaterdag 29 juli organiseert STINAPA samen met Clean Coast Bonaire, Sea Turtle Conservation Bonaire, A Plastic Free Bonaire, One Hour Clean Up Power en NOBO Bonaire een beach clean-up bij Boka Washikemba. Vrijwilligers kunnen dan meehelpen om het strand schoon te maken.

Boka Washikemba is een belangrijke broedplaats voor zeeschildpadden maar op deze plek ligt veel zwerfvuil. Om die reden kan het strand een grote schoonmaakbeurt gebruiken.

Wil jij ook helpen met het opruimen en schoonmaken van het strand, dat kan. Zaterdag 29 juli om 9:00 uur ’s ochtends kun je je melden bij het strand van Boka Washikemba. Neem drinkwater of een herbruikbare waterfles, stevige schoenen, zonnebrandcrème en al je vrienden mee en kom helpen opruimen.

Het clean-up team zal proberen zoveel mogelijk herbruikbare zakken voor het puin te gebruiken. Als je een netzak hebt om het puin op te vangen, neem deze dan mee.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo