Nieuws van Bonaire

Onderhoudswerkzaamheden bij Stadion in Playa van start

KRALENDIJK – Het stadion dat zich in het centrum van Kralendijk bevindt ondergaat de komende maanden grootschalig onderhoud.

 De bedoeling is dat het sportcomplex weer aangenaam wordt voor gebruik. In het kader van veiligheid worden onder meer de tribunes gedemonteerd en de verlichting vervangen. 

Door deze werkzaamheden is het stadion vanaf medio juli tot eind september niet toegankelijk voor publiek. Voor het organiseren en/of bijwonen van wedstrijden kan tot die tijd uitgeweken worden naar het stadion in Rincon. 

Veiligheid

Terrence de Jongh, directeur bij Instituto di Deporte Boneriano (Indebon) zegt te begrijpen dat het onderhoud ook ongemak met zich meebrengt. “Het allerbelangrijkste vinden wij dat men weer veilig kan sporten in het stadion. Indebon zal samen met de gebruikers kijken naar alternatieve locaties, zodat de activiteiten die er gehouden worden normaal doorgang kunnen vinden.”

Rocargo
Deel dit artikel