Nieuws van Bonaire

Zes bijzondere personen in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het toerisme op Bonaire

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft de afgelopen tijd zes personen in het zonnetje gezet voor hun bijzondere bijdrage aan de toeristische sector op Bonaire. Deze huldiging maakt deel uit van het Bonaire Friends programma, dat de meest betrokken en gastvrije individuen in de toeristische sector erkent.

Tirzo Thomas, al meer dan twee decennia werkzaam bij Rum Runners, werd geprezen om zijn vriendelijkheid en grondige kennis van het eiland, waardoor toeristen altijd een onvergetelijke ervaring hebben.

Jonathan Paulina van Belnem House viel op door zijn ruimdenkendheid, behulpzaamheid en positieve houding. Ondanks zijn geboorte op Curaçao, heeft zijn liefde voor Bonaire hem een plekje bij de locals opgeleverd.

Pepe Mastropaolo, Dive Operations Manager bij Great Adventures Bonaire, wordt geprezen om zijn vriendelijkheid, oprechtheid, respect en vrijgevigheid. Hij speelde een cruciale rol bij het vervullen van de oprechte wens van een familie om het stoffelijk overschot van hun overleden echtgenoot op zee te verspreiden. Pepe is samen met Alfonso, een geliefde divemaster en kapitein, een voorbeeld van de warme en vriendelijke aard waar Bonaire bekend om staat.

Dirk Blaas, barman bij Rum Runners, heeft indruk gemaakt op de bezoekers met zijn uitgebreide kennis van dranken en zijn extraverte en leuke persoonlijkheid. Zijn professionaliteit en eersteklas service hebben een blijvende indruk op gasten achtergelaten, waardoor ze een onvergetelijke ervaring hebben.

Tanya Deen van InfoBonaire heeft zich ingezet om toeristen te voorzien van betrouwbare informatie, waardoor het planningsproces voor velen eenvoudiger is geworden.

Tot slot werd Agnes Joosten toegewijde medewerker van Multishop, erkend voor haar uitzonderlijke toewijding en steun. De inzet van Agnes voor het leveren van uitstekende service heeft haar geliefd gemaakt bij velen en laat de ware geest van de gastvrijheid van Bonaire zien.

De TCB feliciteert deze zes individuen met hun erkenning en bedankt hen voor hun inzet en gastvrijheid, die de toeristische sector op Bonaire verrijken.

Het Bonaire Friends programma, dat personen belicht die van Bonaire een unieke bestemming maken, nodigt toeristen uit om hun ervaringen te delen op de Bonaire Friends-pagina.

Met deze wekelijkse huldiging hoopt de TCB de warme gastvrijheid en uitmuntende service van de Bonairianen te benadrukken, en bezoekers aan te moedigen om deel te nemen aan de lokale gemeenschap en duurzame relaties op te bouwen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo