Nieuws van Bonaire

Hit & Run op de E.E.G. Boulevard op Bonaire

KRALENDIJK – In de vroege ochtend van dinsdag 6 juni vond er een hit & run plaats op de E.E.G. Boulevard. Hierbij is een auto, die richting het zuiden reed, gestopt bij het kruispunt van de E.E.G. Boulevard en de Kaya Ir. R. Statius van Eps omdat de auto ervoor linksaf wilde slaan.

De auto daarachter botste tegen de gestopte auto. Terwijl de bestuurder de Centrale Meldkamer (CRS) belde, maakte de bestuurder zich uit de voeten.

Rocargo

De Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) roept de bestuurder van de auto die de botsing veroorzaakte op om zich te melden bij het politiebureau. Ze benadrukken dat het kentekennummer van deze auto bekend is. Deze openbare oproep dient als een dringend verzoek om verantwoordelijkheid te nemen voor het incident.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo