Nieuws van Bonaire

UPDATE: Brand in Karpata-energiecentrale geblust, maar stroomuitval treft diverse wijken op Bonaire nog steeds

KRALENDIJK – Op woensdagochtend rond 07.00 uur heeft er een brand gewoed in de energiecentrale van Karpata, wat heeft geleid tot een vermindering van de stroomcapaciteit op Bonaire. Volgens een verklaring van WEB, is de situatie momenteel onder controle. Echter, om de situatie te beheren, zal WEB een afschakelschema moeten implementeren.

Op dit moment zijn verschillende gebieden op het eiland zonder stroom, waaronder het vliegveld, de brandweerkazerne, Prizòn, Lagun, México, Amboina, Kaya Amsterdam, Gurubu, Noord Saliña, Den Stashi, Antriol Pariba, het industrieterrein, Tera Kora, Nikiboko, Nieuw Amsterdam, Belnem, Playa Pabou en Nawati.

Rocargo

Het nutsbedrijf werkt eraan om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Verdere updates en informatie volgen spoedig.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo