Nieuws van Bonaire

Stichting Antriol Avanti maakt kans op Appeltje van Oranje

KRALENDIJK – Stichting Antriol Avanti kan het begeerde Appeltje van Oranje 2023 winnen. Met het buurtinitiatief “Help een handje mee aan de ontwikkeling van je buurt” kan er nog 4 dagen gestemd worden. Het initiatief is gericht op het versterken van de gemeenschapszin en trots in de wijk Antriol.

Stichting Antriol Avanti organiseert allerlei activiteiten om de bewoners van Antriol bij elkaar te brengen. Deze activiteiten variëren van buurtschoonmaak tot cursussen, het leren over de geschiedenis van de buurt, lessen in Papiaments, ouderenactiviteiten en schilderlessen voor alle leeftijden. De stichting heeft samen met de buurtbewoners een buurtfeestdag, een vlag en een volkslied gerealiseerd om de trots en actieve betrokkenheid bij de buurt te vergroten.

Om in de laatste ronde te komen en kans te maken om één van de tien genomineerden in het Koninkrijk te worden, heeft de stichting de steun van heel Bonaire nodig. Stemmen kan tot 10 juni 2023, 18:00 uur.

Stemmen kan via deze link. Na bevestiging via een e-mail van het Oranjefonds wordt de stem definitief geteld.

Door verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het verhogen van het gevoel van trots van de bewoners voor hun wijk Antriol.

Stichting Antriol Avanti hoopt met dit initiatief andere buurtorganisaties op Bonaire te inspireren om vergelijkbare projecten te starten en zo de verbondenheid binnen de gemeenschap te versterken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo