Nieuws van Bonaire

Warehouse Bonaire werkt aan nieuwe entree

De nieuwe entree is ruim van opzet. Illustratie: Warehouse Bonaire

KRALENDIJK – Klanten van Warehouse Bonaire hebben de afgelopen weken kunnen merken dat de supermarkt weer in de bouwsteigers staat, relatief kort na de uitbreiding waarbij het winkeloppervlak aanzienlijk werd vergroot. 

Volgens de supermarkt gaat het dit keer om de bouw van een nieuwe entree, die wordt omschrijven als een ‘lobby-entree’. “De nieuwe entree is ontworpen om klanten een betere winkelervaring te bieden, met een eigentijds en uitnodigend design. 

De winkelier belooft echter ook dat zij, ondanks de nieuwe uitstraling, aandacht blijven hebben voor de prijzen. “We begrijpen de waarde die onze klanten hechten aan betaalbaarheid en kwaliteit, en we willen hen verzekeren dat dit onveranderd blijft, “zegt de supermarktorganisatie daarover. 

Zonnepanelen

Overigens is de nieuwe entree niet de enige innovatie bij een van de grootste supermarkten op het eiland. Op het dak wordt gewerkt aan de aanleg van een enorme zonne-energie faciliteit, waardoor de supermarkt een belangrijk deel van haar energievoorziening zal halen uit zonne-energie. 

Deel dit artikel