Nieuws van Bonaire

Man gearresteerd na achtervolging: overtreding Opiumwet en negeren politiebevelen leiden tot aanhouding

KRALENDIJK – In de nacht van woensdag 17 mei heeft de politie een 32-jarige man gearresteerd op de Kaya Mohicano. De man werd aangehouden vanwege verschillende overtredingen, waaronder het schenden van de Opiumwet BES, het negeren van bevelen van de politie, en het rijden zonder geldig rijbewijs en verzekering.

De verdachte kwam in het vizier van de politie toen hij met hoge snelheid een politieauto voorbijreed, met slechts één werkende koplamp. Een patrouille ging onmiddellijk achter hem aan en gaf meerdere malen optische signalen en geluidssignalen om hem te laten stoppen. Echter, de man weigerde te reageren en zette zijn vlucht voort.

Uiteindelijk kwam de achtervolging tot een einde bij een woning gelegen aan de Kaya Mohicano. Daar werd de verdachte aangehouden door de politie. Bij het doorzoeken van de auto werd een groene substantie aangetroffen, die sterk leek op marihuana. De verdachte kon geen geldig rijbewijs en verzekeringsdocumenten overleggen, wat hem resulteerde in een proces-verbaal.

Deel dit artikel