Nieuws van Bonaire

Jonge Bonairiaanse modellen op internationaal podium tijdens Orlando Fashion Kids

ORLANDO – Twee jonge modellen uit Bonaire, Nishanthalie Molina en Khloe Obersi, hebben indruk gemaakt tijdens de Orlando Fashion Kids-show in Florida, Verenigde Staten. Het evenement, dat plaatsvond van 3 tot 7 mei, bood een platform voor kinderen wereldwijd om hun talenten op het gebied van modelleren te tonen.

Molina en Obersi presenteerden een reeks creatieve en modieuze ontwerpen van verschillende internationale modeontwerpers. Ondanks dat het hun debuut op een internationale catwalk was, leverden ze een indrukwekkende prestatie, aldus hun trotse ouders en familieleden.

Het evenement belichtte niet alleen hun modellentalent, maar ook hun discipline en communicatievaardigheden.

De succesvolle deelname van de jonge Bonairiaanse modellen heeft de aandacht gevestigd op het potentieel van Bonaire in de modewereld.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo