Nieuws van Bonaire

Bonaire en Air Handling Services winnen Delta station van het jaar award

KRALENDIJK- Bonaire en het team van Air Handeling Services Bonaire (AHSB) hebben een belangrijke onderscheiding gewonnen van Delta Airlines als station van het jaar. 

Bonaire en het AHSB team werd gekozen uit een groep van tien afhandelaars op diverse luchthavens, die in dezelfde categorie vallen als de Flamingo Luchthaven. 

“Ik ben zo blij dat we dit als Bonaire en als AHSB-team hebben kunnen bereiken”, zegt manager Ilyantha Lourens. “Ik wil het hele team bedanken voor hun inzet en de geweldige onderscheiding die we hebben weten te behalen”. 

AHSB is verantwoordelijk voor de afhandeling van diverse luchtvaartmaatschappijen op het eiland en vooral de Amerikaanse carriers die het eiland aandoen. Die stellen doorgaans hoge eisen, waardoor lokaal personeel regelmatig trainingen moet ondergaan. Luchthavens en afhandelaars worden door de luchtvaartmaatschappijen ook steeds beoordeeld op diverse punten, zoals vriendelijkheid, efficiëntie en de on time performance die wordt behaald op de diverse stations. 

Deel dit artikel