Nieuws van Bonaire

Kiwanis Club voor vierde keer met jaarlijkse Radiothon-inzamelingsactie op Koningsdag

KRALENDIJK- De Kiwanis-club van Kralendijk organiseert op Koningsdag voor de vierde maal hun jaarlijkse Radiothon om geld in te zamelen voor onze babyvoeding- en verzorgingspakketten en Fruit op School.

Met de ontvangen donaties wil Kiwanis gezinnen ondersteunen die het moeilijker hebben om rond te komen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de kinderen van Bonaire.

Mensen die willen doneren kunnen dat doen op de inzamelingsrekening van Kiwanis Kralendijk, geld doneren en liedjes aanvragen via de radio of meedoen aan de Smooth Operators quiz en win mooie prijzen. Een deel van de opbrengst van ijs verkocht bij Luciano en smoothies verkocht bij Smooth-operators zal worden gedoneerd aan Kiwanis.

Leden van de Service Club verzamelen ook bij Trocadero, Kaya Grandi en de boulevard. Mensen die via de bank een donatie willen doen, kunnen dat doen op MCB rekeningnummer 416.401.06 op naam van Kiwanis Club Kralendijk, Bonaire.

Degenen die een bankoverschrijving gebruiken, worden vriendelijk verzocht om het woord ‘Radiothon’ als beschrijving te gebruiken.

Deel dit artikel