Advertentie

Zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl met The Lifestyle Coach Package op Bonaire |Advertentie

Afbeelding ter illustratie © Canva

NIEUW – ONLINE/VIRTUELE  PERSONAL TRAINING & HEALTH-NUTRITION COACHING OP BONAIRE

  • Eindelijk toch besloten om te gaan bewegen, maar niet bij een drukke fitness club

of

  •  Geeft Gezondheidszorg aan dat het verstandig is om je Levensstijl aan te passen, gewichtsbeheersing, sterkere spieren en / of een verbetering van stabiliteit?

of

  •  Je bent sportief, traint al dan niet in sportverband, maar je wilt meer resultaat?

Zoek niet verder.  “Just do it “ met Frits Volmuller van NATURAL LIFESTYLE ESSENTIALS, een Gecertificeerde Health-Nutrition Coach en Personal Trainer met 25 jaar ervaring, biedt nu online/virtuele personal training en/of health coaching aan op Bonaire.

Het is niet nodig om naar een instituut of sportschool te gaan om goed advies en begeleiding te krijgen. Maar beweging – en of voedingsadvies moet wel worden uitgevoerd door een professional. Goed resultaat  kan worden bereikt vanuit het comfort van je eigen training locatie zoals je eigen huis. 

Profiteer nu van onze actie – eerste sessie is gratis, ga je door, dan is het $75 per 3 rittenkaart, of $30 per individuele sessie. Een sessie is 30 minuten.  Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en fitter en fijner leven! 

Frits Volmuller: fvolmuller@gmail.com / +1 343 462 8747 (WhatsApp)

Deel dit artikel