Nieuws van Bonaire

Aeres MBO Almere studenten bezoeken Bonaire voor leer- en werkprogramma

KRALENDIJK – Een groep studenten van de Aeres MBO Almere, een groene school in Nederland, brengt de komende twee weken door op Bonaire om deel te nemen aan een leer- en werkprogramma. Aeres MBO Almere staat bekend om haar opleidingen op het gebied van dierverzorging, toegepaste biologie en paardenhouderij.

Gedurende hun verblijf op Bonaire zullen de studenten zich inzetten voor lokale non-profitorganisaties, zoals de Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK), een dierenasiel dat zich richt op de verzorging van verwaarloosde en mishandelde dieren. De studenten zullen de FKK voornamelijk bijstaan door te helpen met de dagelijkse verzorging van de dieren en het onderhoud van het asiel.

Daarnaast zullen de studenten samenwerken met Stinapa, een organisatie die zich inzet voor het behoud van de natuur en het milieu op Bonaire.

Dit initiatief biedt de studenten de kans om hun kennis en vaardigheden toe te passen in een praktijkgerichte omgeving, terwijl ze tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap op Bonaire.

Deel dit artikelRocargo