Nieuws van Bonaire

Verkeerscontrole op Bonaire: 30 bekeuringen na controle van 68 voertuigen

Archieffoto - KPCN

KRALENDIJK – Op zaterdag 15 april werd er een geplande verkeerscontrole gehouden aan de Kaya Nikiboko Zuid. Tijdens deze controle werden 68 voertuigen gecontroleerd en zijn er in totaal 30 bekeuringen uitgeschreven.

Maar liefst 17 bestuurders zijn beboet voor het rijden zonder geldige verzekering, 6 voor het rijden zonder geldig rijbewijs, 1 voor het rijden zonder helm en 6 voor het rijden zonder autogordel.

Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) benadrukt dat het belangrijk is om te allen tijde de benodigde documenten bij je te hebben en je te houden aan de verkeersregels. Wie zich niet aan de regels houdt, riskeert een boete. De hoogte van de boetes voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.

Het KPCN doet wederom een dringend beroep op alle weggebruikers om zich aan de regels te houden en er zo voor te zorgen dat het verkeer op Bonaire veilig blijft.

Deel dit artikel