Nieuws van Bonaire

Schietwedstrijd op Bonaire ter ere van voormalig Tirabon-president Arthur Mauricio

Foto Tirabon

KRALENDIJK – Op Bonaire werd afgelopen weekend een succesvolle schietwedstrijd georganiseerd ter ere van voormalig Tirabon-president Arthur Mauricio. Theursten Winklaar won de wedstrijd, met Jadyr da Silva Piloto en Kevin Mens op de tweede en derde plaats. De wedstrijd werd gehouden op een nieuw veld, vernoemd naar voormalig president Arthur Mauricio.

Elf schutters, waaronder Eric Soleana, Theursten Winklaar, Jadyr da Silva Piloto, Stephen Salas, Gandy Mauricio, Ethuriel Nicolaas, Mariela Valentijn en Gilroy Rynschot, vertegenwoordigden Tirabon.

De wedstrijd bestond uit een combinatie van Olympisch schieten en praktisch schieten, waarbij deelnemers schoten op afstanden van 25, 15, 10 en 5 meter met behulp van een pistool met een kaliber van 9mm en .22 lang.

Al met al was de wedstrijd een groot succes en heeft Tirabon zijn toewijding aan de groei van de schietsport op Bonaire laten zien.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo