Nieuws van Bonaire

Kinderen vakantieplan krijgen rondleiding bij de politie op Bonaire

KRALENDIJK – Op woensdag 12 april hebben een aantal kinderen van groep 7 en 8, die deelnemen aan het vakantieplan van Jong Bonaire, een rondleiding gekregen op het politiebureau in Playa.

De kinderen zijn op verschillende afdelingen geweest om hun kennis te verbreden over het politiewerk. Ook de nieuwe centrale meldkamer werd tijdens de rondleiding bezocht. Hier kwamen de kinderen te weten wat het werk van de centralisten voor zowel Bonaire, Saba en Sint Eustatius inhoudt.

Rocargo

Daarnaast kregen zij een politieauto van dichterbij te zien en uitleg over de verschillende materialen die in de auto beschikbaar zijn. Het ging om ongeveer vijftien kinderen, begeleid door vier leiders. Als herinnering kregen ze allemaal een tas mee met verschillende artikelen van de politie.

Deel dit artikel