Nieuws van Bonaire

Bonairiaanse delegatie bezoekt verschillende beurzen in de Verenigde Staten

KRALENDIJK – Een delegatie van Bonaire heeft verschillende beurzen in de Verenigde Staten bezocht. Het gaat om de Palm Beach International Boat Show, de Seatrade Cruise Global en de Routes Americas 2023. Tijdens de bezoeken zijn de meest recente ontwikkelingen op gebied van duurzaam toerisme op Bonaire gedeeld met belanghebbenden.

De Bonairiaanse delegatie heeft tijdens de Routes Americas 2023 gesprekken gevoerd met de huidige Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast is er ook met andere potentiële luchtvaartmaatschappijen gesproken om de mogelijkheden te verkennen om te beginnen met meer rechtstreekse vluchten vanuit de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Canada.

Rocargo

Op de Palm Beach International Boat Show werd, in samenwerking met PADI, een virtual reality van de onderwaterwereld van Bonaire aan de aanwezigen geshowd. Ook bij de Seatrade Cruise Global was een delegatie aanwezig. Net als voorgaande jaren deelde Bonaire een stand met buureilanden Aruba en Curaçao. De Bonairiaanse delegatie besprak de toekomstige strategie met de cruisemaatschappijen.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo