Nieuws van Bonaire

Bonaire’s Kings of Krioyo: Een viering van cultuur en muziek

KRALENDIJK – Op 8 april 2023 vindt voor de eerste keer het Kings of Krioyo cultureel evenement plaats. Dit festival belooft een feest te worden voor iedereen die houdt van de rijke cultuur en muziek van het eiland.

Het nieuwe evenement wordt samen met Tourism Corporation Bonaire (TCB) georganiseerd. Het doel van het evenement is om de traditionele Krioyo-muziek levend te houden.

Tijdens Kings of Krioyo zullen verschillende artiesten optreden die de afgelopen twee jaar actief zijn geweest, maar ook artiesten die in het verleden hits hebben gehad. Het belooft een afwisselende line-up te worden, met voor elk wat wils.

Het evenement zal naar verwachting niet alleen de lokale gemeenschap samenbrengen, maar ook bezoekers uit het buitenland aantrekken om de levendige Krioyo-muziek te ervaren. Het festival vindt plaats op de Kabuya Ranch.

Tickets kosten USD 15,- en zijn verkrijgbaar bij Lisa Convenience Store, Bonaco en Pompstation Rincon. De deur gaat om 20.00 uur open. Koop je je ticket vooraf dan ontvang je een gratis hoed.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo