Bedrijfspagina

Zoek je iets speciaals, kom dan naar een van deze drie unieke winkels op Bonaire

Pim en Iwanka wonen sinds 2012 op Bonaire en zijn echte ondernemers. Destijds zijn zij begonnen met hun winkel Something Special in de Kaya Grandi. Something Special is een unieke cadeauwinkel waar je voor jong, oud, man of vrouw slagen kunt. Ook voor bijzondere souvenirs kun je hier zeker terecht. Maar het bleef niet bij één winkel. Het succes van Something Special was het startschot voor meer. Inmiddels heeft het ondernemende duo ook een snoepwinkel geopend genaamd Something Sweet en een sieradenwinkel genaamd Bon Bijoux.

Bon Bijoux

Bijou is een Frans woord en het betekent juweel, en juweeltjes kun je zeker vinden in deze nieuwe winkel!

Bij Bon Bijoux vind je allerlei sieraden, horloges, tassen, portemonnees en andere mooie producten. De collectie is met name gericht op vrouwen, zoek je een mooi sieraad voor jezelf of een geschenk voor een vriendin dan ben je bij Bon Bijoux aan het juiste adres.

Bij Bon Bijoux maak jij je outfit helemaal compleet met de leukste accessoires. Of je nu op zoek bent naar een ketting of armband met een ster, schelp, hart of juist een ketting zonder hanger, bij Bon Bijoux vind je zeker wat je zoekt. Benieuwd geworden naar de rest van de Bon Bijoux collectie? Kom dan een kijkje nemen in de winkel aan de Kaya Grandi!

Contact en openingstijden

Kaya Grandi 13
Telefoon+599 795 9531

MaandagGesloten
Dinsdag tot en met zaterdag10.00 uur17.00 uur
ZondagGesloten

Something Special

Unieke geschenken, souvenirs en sieraden vind je in de Kaya Grandi

De winkel heeft een uiteenlopende collectie van unieke geschenken. Alles kun je er vinden van een paraplu tot handgemaakte woondecoratie van drijfhout.

De winkel is modern en overzichtelijk ingericht, je komt haast ogen te kort zoveel verschillende items vind je in de winkel. Wanneer je op zoek bent naar een souvenir een cadeau of gewoon iets om jezelf te verwennen, bij Something Special vind je zeker weten iets speciaals!

Contact en openingstijden

Kaya Grandi 13C
Telefoon+599 795 9531
Website

MaandagGesloten
Dinsdag tot en met zaterdag10.00 uur17.00 uur
ZondagGesloten
Something Special

Something Sweet

Je vindt Something Sweet naast Top1Toys aan de Kaya Gob. N. Debrot in de Bonaire District Mall . De winkel ligt iets buiten het drukkere centrumgebied, en is daardoor goed bereikbaar. Bovendien kun je gratis voor de deur parkeren.

De winkel heeft een zeer groot assortiment en is zeker niet alleen voor de zoetekauw. Zo hebben ze een bijzonder soort winegums die eruit zien als pepertjes en je raadt het al, deze zijn heet! Ook de dropliefhebber kan zijn hart ophalen in de winkel. Alles is er, van dubbel zout tot zoet.

Langs de gehele wand van de winkel zijn bakken met verschillende soorten schepsnoep. Dit ziet er niet alleen heel kleurrijk uit, je kan op deze manier goed zien hoeveel verschillende soorten snoep Something Sweet verkoopt.
Het snoep in de bakken kun je zelf in een zakje scheppen. Zo bepaal je helemaal zelf wat je lekker vindt. Als je jouw puntzak gevuld hebt, wordt deze bij de kassa gewogen, het gewicht bepaalt namelijk de prijs.

Iets te vieren?

Voor iedere gelegenheid heeft Something Sweet een passend cadeau. Zo hebben ze in de winkel onder andere cadeaupakketten voor een babyshower, bruiloft, verjaardag of geboorte.
Ook aan de feestdagen is gedacht, ieder feestdag zal Something Sweet je verrassen met passende cadeau’s. Volg Something Sweet op Facebook, zo heb je altijd een cadeauidee om iemand mee te verrassen!

Something Sweet heeft ook een ruim assortiment prachtige piñata’s, welke uit voorraad leverbaar zijn. Is je zoon of dochter jarig en heb jij geen tijd om traktaties te maken? Geen nood, bij Something Sweet kun je kiezen uit een ruim assortiment traktaties. Zit het juiste cadeau of traktatie er niet bij? Something Sweet stelt voor jou het perfecte cadeau of traktatie samen.

Macarons

Een schaal met macarons maakt van iedere gelegenheid een feest. De kleurrijke macaron vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Een macaron bestaat uit twee luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. Door de verschillende smaken in koekjes en vullingen ontstaan er eindeloos veel variaties. Something Sweet heeft verschillende soorten macarons in het assortiment.

Contact en openingstijden

Something Sweet dé enige snoepwinkel van Bonaire

Kaya Gob. N. Debrot 66

Maandag tot en met zaterdag10.00 uur tot 18.00 uur
ZondagGesloten
Deel dit artikel