Nieuws van Bonaire

Nicolaas en Van Veenendaal winnen finale tafeltennis

KRALENDIJK – Almar Nicolaas en Erik van Veenendaal hebben voor de zesde keer de titel van het prestigieuze BTTB dubbels tafeltenniskampioenschap op Bonaire in de wacht gesleept. Het ervaren duo wist in de finale te zegevieren na een spannende strijd tegen het gelegenheidsduo Junny Vos en Reinier Baijens.

De finalewedstrijd bleek een grotere uitdaging dan verwacht, met Vos en Baijens die een sterke tegenstand boden. Nicolaas en Van Veenendaal wisten uiteindelijk de wedstrijd met een nipte 3-2 overwinning te beslissen. In een eerdere wedstrijd tegen Rene Evans en Freddy Beukenboom zegevierden Nicolaas en Van Veenendaal overtuigend met een 3-0 winst, waardoor het duo hun zesde titel kon vieren.

De tweede plaats ging naar Vos en Baijens, die met een 3-2 overwinning te sterk waren voor Evans en Beukenboom in de strijd om de tweede plek. Tijdens deze wedstrijd viel met name de krachtige forehand topspin van de linkshandige Reinier Baijens op.

Hieronder volgt de volledige uitslag van het BTTB dubbels tafeltenniskampioenschap op Bonaire:

  1. Almar Nicolaas / Erik van Veenendaal (kampioen)
  2. Junny Vos / Reinier Baijens (sub-kampioen)
  3. Rene Evans / Freddy Beukenboom (derde plaats)
Deel dit artikel