Nieuws van Bonaire

Olympisch kampioen Inge de Bruijn verzorgt zwemclinics en geeft startschot Zwem4daagse op Bonaire

Foto Aquatics Federation Bonaire

KRALENDIJK – Afgelopen weekend gaf olympisch kampioen zwemmen, Inge de Bruijn, twee clinics aan de zwemmers van Delfins Swimming Club Bonaire en het Bonaire Barracudas Swim en Waterpolo Team. Daarnaast gaf ze het startschot voor de opening van de eerste Zwem4daagse op Bonaire.

De Zwem4daagse vindt dit jaar voor het eerst plaats op Bonaire. Het evenement wordt tijdens de eerste Internationale Sportweek van Bonaire gehouden. Iedereen kan gratis deelnemen en zwemt vier middagen een bepaalde afstand in zee bij Parke Tului. Er kon gekozen worden uit twee afstanden, 500 of 1000 meter.

De Zwem4daagse wordt van 27 tot 31 maart gehouden. Enkele dagen voor de start van het zwemevenement was het maximaal aantal deelnemers al bereikt.

Deel dit artikel