Nieuws van Bonaire

UPB wil niet onderhandelen, maar stelt wel onderhandelingscommissie samen

KRALENDIJK-  De Union Patriótiko Bonaire (UPB) deed op zondag ook twee persberichten uitgaan, die wat strijdig met elkaar lijken.

In het eerste persbericht stelt de groene partij dat zij kennis heeft genomen van het verzoek van de Democratische Partij voor een hertelling van de stemmen. In dat licht, zo stelt de partij, lijkt het niet zinvol besprekingen aan te gaan met de collega’s van de rode partij.

Later op de avond wordt het eerste persbericht gevolgd door een tweede persbericht, waarbij de UPB aankondigt inmiddels een onderhandelingscommissie te hebben opgericht, om onderhandelingen te kunnen voeren met anderen partijen over de vorming van een nieuwe College. 

Namen

De onderhandelingscommissie van de UPB bestaat uit Ludwig Balentien, Karel Visser, Ramoncito Booi en Xenah Cicilia. 

Rocargo
Deel dit artikel