Nieuws van Bonaire

Stembureaus geopend op Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond in het Centro di Bario Nort di Salinja

KRALENDIJK – Zestien stembureaus zijn vanmorgen om 07.30 uur geopend op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba. De bewoners van de eilanden kunnen hun stem uitbrengen voor de eigen eilandsraden en het kiescollege dat mede de samenstelling van de Eerste Kamer zal bepalen.

Bij de sporthal Komplego Deportivo Jorge Niolaas stonden de eerste mensen klaar om hun stem uit te brengen. Ook waren er politici aanwezig om te controleren of de stembussen in orde waren en de juiste protocollen werden gevolgd.

De rijksvertegenwoordiger Jan Helmond stemde in het Centro di Bario Nort di Salinja en vertelde daarbij dat er twee vertegenwoordigers zijn van de Verenigde Naties die toezicht houden op de verkiezingen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo