Nieuws van Bonaire

31 bekeuringen uitgedeeld bij verkeerscontrole Kaya Industria

KRALENDIJK – Op zaterdagochtend 11 maart hield de politie een verkeerscontrole op de Kaya Industria. In totaal werden 56 voertuigen gecontroleerd, waarbij maar liefst 31 bekeuringen werden uitgedeeld. Het meest voorkomende vergrijp was het rijden zonder autogordel.

Van de 31 bekeuringen werden er 15 uitgeschreven voor het rijden zonder autogordel, 3 voor het rijden zonder geldig rijbewijs, 8 voor het rijden zonder geldige verzekering, 1 voor bellen tijdens het rijden, 1 voor rijden zonder helm en 3 voor het rijden zonder kentekenplaat.

De politie adviseert iedereen om de nodige bescheiden, zoals een geldig rijbewijs en verzekering, op orde te hebben. Daarnaast is het belangrijk om zich aan de regels van de verkeersverordening te houden. Hiermee draag je bij aan een veilig verkeer op het eiland.

Wie zich niet aan de verkeersregels houdt, kan een boete verwachten variërend van $30 tot $225 voor de geconstateerde overtredingen.

Deel dit artikel