Nieuws van Bonaire

Cruiseschip annuleert aankomst Bonaire vanwege harde wind

Foto AJM Struis

KRALENDIJK – Gisteren heeft een cruiseschip van Princess Cruise rechtsomkeer gemaakt zonder Bonaire aan te doen. Het schip heeft ongeveer een uur voor de kust gelegen. Door de aanhoudende harde wind vond de kapitein van het schip het te riskant om aan te meren.

Het cruiseschip kwam rond 11 uur ’s ochtends voor de kust van Bonaire aan. De Bonairiaanse loodsen hebben daarna verschillende opties aangedragen om aan te meren bij de zuidpier. De kapitein van Princess Cruise vond dit echter te gevaarlijk. Op een sleepboot, die na twee uur aanwezig zou zijn, wilde de kapitein van het cruiseschip niet wachten.

Vervolgens besloot de kapitein, na een uur voor de kust te hebben gelegen, het bezoek aan Bonaire te annuleren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo