Advertentie

Het verkiezingsdebat van de Kamer van Koophandel heeft uw input nodig

Advertentie

Op 6 maart aanstaande houdt de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire een verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de zes (6) politieke partijen die deel zullen nemen aan de verkiezingen voor de Eilandsraad van 15 maart aanstaande. Dit debat wordt georganiseerd om de ondernemers te wijzen op het belang van de verkiezingen voor de economie van het eiland en om de band tussen ondernemers en de politiek te versterken. De Kamer heeft 6 thema’s uitgekozen met betrekking tot de economische ontwikkeling en het ondernemerschap, namelijk: 

  1. De rol van de Kamer van Koophandel;
  2. Cost of doing business;
  3. Blue Destination;
  4. Een economische directie bij het Openbaar Lichaam Bonaire;
  5. Een nieuwe vrachthaven;
  6. Arbeid.

Per thema zijn er 3 mogelijke stellingen waaruit gekozen kan worden. Deze stellingen worden als keuze aan u voorgelegd om als input te dienen voor het debat onder de lijsttrekkers. Ook de politieke partijen zullen vóór het verkiezingsdebat hun voorkeurstellingen kiezen. Tijdens het debat zullen de voorkeursstellingen van de ondernemers aan de partijen worden voorgelegd en vergeleken met de keuze van de partijen zodat er hierover kan worden gediscussieerd. De Kamer verzoekt u vriendelijk om uw voorkeursstellingen aan te geven. Dit kan op anonieme wijze, duurt maximaal 5 minuten en u draagt bij aan het debat. Alvast bedankt voor uw medewerking. 

Enquête Verkiezingsdebat 
https://docs.google.com/forms/d/1wqqXmtfMwXuzIzQSLmCq9JuQLH4axUStVA2MtTUOErU

Enkuesta pa e debate di elekshon 
https://docs.google.com/forms/d/1eXsbcYR6Qi7JyjhmvSdiGBJLQs6W19rYAM7bJEFq7FE

Survey election debate
https://docs.google.com/forms/d/1-h9S7T47qjZ5qLXKA8YawOHWOOaZATW4BctHnWwIQfg

Deel dit artikel