Nieuws van Bonaire

Oproep voor vrijwilligers om een BON DOET klus te kiezen | Advertentie

KRALENDIJK – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert NGO Platform Bonaire in samenwerking met het Oranje Fonds de 13e editie van BON DOET, de grootste vrijwilligersactie op Bonaire.

Dit jaar hebben 65 sociale organisaties klussen geregistreerd voor BON DOET, en zij nodigen vrijwilligers uit om te helpen bij deze klussen. BON DOET biedt sociale organisaties en lokale stichtingen de mogelijkheid om hun klus of activiteit te organiseren met extra vrijwilligers en financiële middelen.

Aan de andere kant geeft BON DOET vrijwilligers de kans om kennis te maken met een organisatie tijdens een activiteit van een dag of dagdeel, zonder zich meteen te hoeven verbinden aan de organisatie. Door BON DOET krijgen lokale organisaties jaarlijks nieuwe vrijwilligers, omdat vrijwilligers tijdens BON DOET een goed beeld krijgen van waar de organisatie voor staat. Met de inzet van de organisatie hebben de vrijwilligers een leuke dag.

Je kunt je nu inschrijven als vrijwilliger voor een van de 65 klussen van BON DOET 2023. Op de website van BON DOET staat een beschrijving van alle klussen en kun je een klus kiezen. Nodig je collega’s, vrienden of buren uit om samen mee te doen. Inschrijven is eenvoudig! Ga naar www.bondoet.com en kies helemaal bovenaan voor “Vrijwilligers”. Klik op “Bekijk alle klussen” en kies een klus. Vul vervolgens je gegevens in om de inschrijving af te ronden.

Als je vragen hebt, kun je mailen naar ngo.bondoet@gmail.com of bellen naar 717 2366 of 777 2366.

Deel dit artikel